Minőségi bútorok online

konyhai roló függöny

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Bútorszövetek, kárpitos kellékek Dekor és sötétítő függöny anyagok Fényáteresztő függönyök Kreatív textil Kültéri és kemping vásznak Karnisok, sínek, rolók Lakástextil és függöny kiegészítők Vásznak Hálószobai textilek Fürdőszobai textilek Konyhai te
FÜGGÖNY - Hagyományos - Hímzett - Vitrázs - Jacquard - Dekor; SÖTÉTÍTŐK; KARNIS - FA KARNIS - FÉM KARNIS - MENNYEZETI KARNIS - VITRÁZS ; KARNIS TARTOZÉKOK - FA TARTOZÉKOK - FÉM TARTOZÉKOK - MENNYEZETI TARTOZÉKOK - VITRÁZS TARTOZÉKOK - EGYÉB; HINTAÁGY
Bővebben: Rolófüggöny (római roló) Klasszikus jacquard ... kisebb fokozatot érdemes választani, majd a program lejárta után rögtön hozzálátni a vasalásnak. Ha a függöny vasalásról a vasalódeszka jut eszünkbe, próbáljuk meg újraértelmezni, és egy étke
Fényzáró roló és külső hővédő roló egy csomagba. Hővédelem és fényzárás egyben 10% árelőnnyel. Válasszon a külső hővédő rolóhoz fényzáró rolót is, és védekezzen maximálisan a nyári hőség és a betóduló fényáradat ellen egyszerre.
Függöny. A modern függönyök használata lehetővé teszi, hogy egyedi stílust adjon minden szobának: vidámabb lesz tőle a gyerekszoba, intim hangulatot ad a hálószobának, otthonosságot biztosít a nappaliban és üde tisztaságot kölcsönöz a konyhának.
Azáprilisi tréfa már lejárt lemez, De van egy akciónk, ami biztosan örömet szerez! Speciális szalagok most a normál árán, Melyből olyan függönyt készítünk, amire mindig is vágytál!
Természetesen rengeteg féle függöny, roló és panel vásárolható meg felhozatalunkból, ahol egyaránt találhatóak például otthonra, irodákba, hotelszobákba vagy rendelőintézetekbe való modellek is.
Ha elég nagy a szoba, valamilyen módon határolni a két gyerek birodalmát valamilyen ~ elemmel: lehet eltolható ajtó, vagy összecsukható paraván, függöny, leengedhető roló, fareluxa, ~ polc, szekrény.
Ma egy kisötletparádét szeretnék Nektek adni a konyhai függöny összeállításokból. Meglepő, hogy milyen sokféle formában hasznosítható a függöny a konyhában. Újra visszajött divatba az alul függönyös megoldás. Ha szereted a vintage stílust, akkor Neke
Padlószőnyegek, futószőnyegek, laminált padlók, tapéták, függönyök és sok más termékünkkel várjuk a látogatókat. Széles választék, kedvező ár!