Minőségi bútorok online

ikea konyhai rúd

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Lakberendezés, világítás, bútor - Praktiker webshop - online

Lakberendezés, világítás, bútor kategóriában 7608 termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban. Rendezze be otthonát Praktikusan!

konyhai tartó rúd

Konyhai mosogató szivacs tartó - zöld - Otthon Konyhai mosogató szivacs tartó - zöld a Otthon kategóriában - most 990 Ft-os áron elérhető. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tárolórendszerek és elemek - IKEA

IKEA - Tárolórendszerek és elemek. A tárolórendszereink olyan rugalmasak, hogy bármikor, bárhogyan átalakíthatod. Úgy terveztük ezeket, hogy a lakás bármely helyiségében használhatod.

Horgok - IKEA

Az okos dizájn sokszor szokatlan, de egyszerű megoldásokkal él. Mi lehet a fali akasztóknál és kampóknál egyszerűbb? Termékeink sokféle anyagból és stílusban készülnek. Az ajtóra tehető akasztókat nem kelljen fúrni. csavarozni. Keresd a fürdőszobai k

grundtal - apro.tk

Kínál IKEA Grundtal tükör fürdőszobai tükör pipere tükör: Használt, a képen látható állapotban, 2 db rögzítőcsavarral. Kizárólag a Belvárosban, a Deák téren vehető át, napközben.

felfújható kanapék - meregtelenites-lugos-viz.hu

GEDSER KANAPÉK VEDDE TV-ASZTAL Luxus minőségű kanapék. Az ülésrészen 2-személyes változat, SZ150 x MA85 x MÉ84 cm* 99900 Ft 75000 Ft Dekor.

Függönyrudak - IKEA

A függönyrudak a falra vagy a mennyezetre is szerelhetők, a függönyrúdtartók helyzete állítható, hogy a függönyt akár az ablakhoz közel, akár attól távolabb állíthasd be.

ikea szekrény rúd - embellish.hu

ikea fekete fém ágy - kingarthurs.hu Ikea Mammutágy szekrény fiókos éjjeli felállított hat hónap Ikea Mammutágy szekrény fiókos éjjeli létre 6 hónap: Teljes szabadság Ikea Mammut gyermekek kék! Csak 6 hónap létre, hogy az új ebben a formában azt a je

Fali rendszerezők a rend fenntartásához a konyhában - IKEA

Amikor kevés a hely a szekrényben és a fiókokban, de sok a konyhai eszközöd, egy fali rendszerező jelentheti a megoldást. Hozd létre a saját tárolómegoldásodat konyharuhatartó sínnel, akasztókkal és mágneses polcokkal, amikkel minden könnyebben elérh

VIDGA Függönyrúd tartó - fehér - IKEA

IKEA - VIDGA, Függönyrúd tartó, fehér, A függönyök rétegezésével éjjel-nappal privát szférát teremthetsz, kizárhatod vagy beengedheted a napfényt, csökkentheted a kinti zajokat, illetve mérsékelheted a fűtés és hűtés szükségességét. A 12 cm-es és a 6