Minőségi bútorok online

fagyasztó szekrény szolnok

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Angol nyelvtanítás, korrepetálás, felkészítés nyelvvizsgára, állásinterjúra, közép és emelt szintű érettségire Szolnok belvárosában diplomás nyelvtanárral.

Megadhatja, hogy a kifejezésben szereplő szavak mindegyikének, vagy csak valamelyiknek kell szerepelnie a termékben. E mellett kiválaszthatja, hogy a termék mely tulajdonságaiban történjen a keresés.

Kifolyik a pipere cucc a fürdőből? Kell egy új fürdőszoba bútor, de csak egy álló szekrényre van szüksége? Válassza ki most az ízlésének megfelelőt!

Szolnok Kazinczy utcában 2006.-ban felújított első emeleti 83 nm-es 2 szoba + 1 félszobás, gázcirkó fűtéses, klímás társasházi téglalakás 12 nm-es tárolóval, 10 nm-es pincével és 16 nm-es garázzsal eladó.

A kiszolgálás menete: Elektronikus formában megkapjuk rendelését, melyet ellenőrzés céljából megkap Ön is. A megadott telefonszámon visszahívjuk a rendelés valódiságának ellenőrzése, és egyeztetés céljából.

Fagyasztó szekrény és kombinált hűtő szekrény eladó! Eladó tökéletesen működő, fagyasztó szekrény, 6 rekeszes és egy Kombinált alulfagyasztós hűtőszekrény!A fagyasztó része 3 rekeszes, kiválóan fagyaszt, viszont a hűtő részébe gázt szükséges töltetni

Best Bútor Áruház: Békéscsaba 5600 Békéscsaba, Orosházi út 32. (A Mezőker udvarban) Tel./fax: 66 / 530-120 Nyitva tartás: H-P (9-17:30) Sz (8-12)

Hűtő/fagyasztó Szekrényes kisteherautó nem volt kiválasztva Kombi Hatchback (3 és 5 ajtós gépjárművek) Sedan (4 ajtós gépjárművek) MPV gépjárművek (családi autók) SUV (sport-haszon gépjárművek) Off road (4x4 terepjárók) Kupé (2 ajtós gépjárművek) Kab

MARINA 120 BL GARDRÓB Méret: 197,5 x 120 x 52,5; Szín: fehér,juhar, kalwadosz, wenge, sonoma tölgy sötét, sonoma tölgy világos, és ezek kombinációja

Bosch KGE49VI4A hűtő-fagyasztó kombináció nemesacél ajtókkal és VitaFresh plus fiókkal: különlegesen takarékos – a húst és a halat akár 2x hosszabb ideig frissen tartja. 289 890 Ft-tól. 8 ajánlat . 289 890 Ft-tól árak összevetése 8 ajánlat. hirdetés.