Minőségi bútorok online

ágyazható kanapé részletre

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Az Olga U alakú ülőgarnitúra évek óta az egyik legkedveltebb sarokülő. Igazán jól mutat minden nagyméretű nappaliban. Első sorban klasszikus otthonokba ajánljuk azok számára, akik gyakran fogadnak vendégeket és sok ülőhelyre van szükségük.
A kanapé a nappali központja, a közös családi esték, baráti beszélgetések színtere a vendégvárás fontos eleme. Széles termékkínáltunkban található a modern és klasszikusabb vonalú kanapé. A legtöbb kanapé kihúzható, ággyá alakítható és ágyneműtartót
Légy az első vevők között, főleg azért is, mert most a 249.900 Ft-os ára helyett 179.900 Ft-os bevezető áron kínáljuk (alapáras szövettel). Hullámrugós ülőfelülettel készül és vendégágy funkciót, valamint ágyneműtartót is kapott. Ezen felül a kanapé
Ha olyan kanapéágyat szeretne, amelyet nappal heverőként használhat, éjszaka pedig kényelmesen kinyújtózhat rajta, akkor próbálja ki a kinyitható kanapéjainkat és nagy kanapépárnáink egyikét. Ha viszont szűkös helyen kell berendezkednie, akkor egy ki
Az Aruba kanapé kizárólag a német piacra készült, top minőségben. Különös minőségű bőr 2-3 mm vastagsággal. A kanapé kényelmes, inkább keményebb ülést biztosít, a 2-3 mm vastagságú bőrön kívül a belső kitöltés magas elasztikus hab. Ezek a rugalmas ré
VÁLOGASS A BÚTORVÁROS ÜLŐGARNITÚRA OUTLET LEGJOBB AJÁNLATAIBÓL. Akciós ülőgarnitúra, kanapé, sarokgarnitúra a bolti árnál 40-90%-al olcsóbban, az Outlet Extrában!
Köröstarcsai eladó ès kiadó házak has 571 members
Kényelmes kiváló minőségű sarok kanapé. Ágyazható kanapé textilbőr és szövet kárpittal.Kényelmes for.. 248 700 Ft-ért . Alinda sarok ülőgarnitúra. Az Alinda sarok ülőgarnitúra egy magas építésű lebegő kanapé, krómozott fém lábakkal, melyek emelik ..
Néha nehéz dolgunk van, amikor megkeresnek minket a kérdéssel, hogy milyen is a jó matrac. Ez egy elég összetett kérdés, hiszen minden élethelyzethez, használati szituációhoz és nem mellesleg személynek más az ideális.
A Mistral 3+1+1ülőgarnitúra, szivacsos és rugós kivitelben egyaránt rendelhető. Szövet kárpittal készül. A rugós kivitel felárként választható. Fabetétes, mintás ülőfelülettel. A kanapé ágyazható, ágyneműtartós!